Palvelut & hinnasto

Hieronta ja fysioterapiapalvelut sekä hinnasto.

Kela-korvaus fysioterapiakäynneistä on poistettu hallituksen toimesta ja on tullut käytäntöön 01.01.2023 alkaen!

Tavoitteeni on auttaa Sinua voimaan paremmin, ilman kipua ja rajoituksia.

Jos haluat aloittaa matkan kohti terveempää ja kivutonta elämää, etkä ole varma tarvitseeko tilanteesi fysioterapia-, vaiko hierontakäynnin voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla!

Fysioterapia

Fysioterapeutti kuuluu kuntoutusalan ammattilaisiin jolla on vankka tietämys ihmiskehosta, liikkeestä sekä toimintakyvystä. Fysioterapian tavoitteena on lievittää kipua, parantaa sekä ylläpitää asiakkaan toiminta- ja suorituskykyä.

Fysioterapiassa otan huomioon asiakkaan omat toiveet ja tavoitteet. Sen sijaan, että hoidamme oiretta, etsimme oikean syyn kivun tai toimintakyvyn haitan aiheuttajalle jotta pääsemme ongelmasta eroon – lopullisesti

Käynnin alussa tehdään kattava haastattelu jonka pohjalta tehdään erilaisia fysioterapeuttisia tutkimuksia ja testejä ongelman ratkaisemiseksi. Haastattelun ja tutkimusten tulosten perusteella hoidetaan kipua ja toimintakyvyn haittaa ohjaamalla, neuvomalla, terapeuttisilla harjoitteilla ja passiivisilla hoitotekniikoilla. Asiakas saa myös ohjeet kotiharjoitteisiin, joita tekee kotona itsenäisesti.

Milloin hoitoon?

Fysioterapian hinnasto

 • Ensikäynti 45 min 40€

  Tämä tarjous on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille ja on käytettävissä vain kerran. Käynnillä tehdään kattava haastattelu jonka perusteella tehdään fysioterapeuttisia testejä ja tutkimuksia. Käynnin lopuksi käydään läpi harjoitteita ja/tai käytetään manuaalisia hoitomenetelmiä jonka jälkeen tehdään hoitosuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa.

 • Fysioterapia 45 min 60€*
 • Fysioterapia 60 min 70€*
 • Leukanivel- ja purentalihasvaivojen fysioterapia 60 min 70€

*Nousten Frisbeegolf jäsenille -10% alennus täysihintaisista käynneistä.

Hieronta

Hieronta on pehmytkudoskäsittelyä jossa käytetään erilaisia otteita ja tekniikoita rentouttamaan
lihasjännitystä. Hieronta lisää kudosten aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja vähentää jännitystä lihaksissa.

Hieronta on oiva tapa rentoutumiseen, avaamaan kireitä lihaksia, lievittämään stressiä,
edistämään palautumista ja on tärkeä osa kehonhuoltoa. Hieronta sopii kaikenikäisille,
sukupuolesta ja liikuntatasosta riippumatta.

Milloin hoitoon?

Hieronnan hinnasto

 • Ensikäynti 45 min 35€

  Tämä käynti on ainoastaan uusille asiakkaille ja on käytettävissä vain kerran. Käynti aloitetaan haastattelulla jossa myös kartoitamme asiakkaan toiveita ja tavoitteita hierontakäynniltä. Tämän jälkeen käymme läpi muutamia testejä kartoittamaan kropan liikkuvuuksia ja kireyksiä. Haastattelun, löydöksien ja asiakkaan toiveiden perusteella hieronta osuu juuri sinne minne pitääkin.

 • Hieronta 30 min 35€
 • Hieronta 45 min 43€
 • Hieronta 60 min 52€
 • Hieronta 75 min 62€
 • Hieronta 90 min 72€
 • Purentalihasten hieronta 45 min 50€
 • Purentalihasten hieronta 60 min 60€

Varaa aikasi kätevästi netissä!

 

Jos et ole varma, mikä palvelu sopisi juuri sinulle tai jos sinulla ilmenee kysyttävää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä!

Maksutavat

Korttimaksun lisäksi voit maksaa palvelut myös hyvinvointieduillasi! Maksutavaksi kelpaa korttimaksut, ePassi Hyvinvointi, Smartum Hierontaetu ja Edenred Hierontaetu.

Emme ota vastaan käteistä.