Tietoa minusta

Heissan! Olen fysioterapeutti Saara Benlamine eli Fysio Saara. Olen positiivinen, huumorintajuinen ja törmäätkin minuun aina hymy huulilla.

32BC4E1C-A90C-4036-95BA-C93707D23F80

Minä

Minulla on aina ollut palava halu ja intohimo auttaa muita, se onkin suurin syy minkä takia olen opiskellut fysioterapeutiksi. Kehomme ovat ihmeellisiä ja niistä löytyy aina uutta opittavaa! 

Kipu tai äkillinen toimintakyvyn romahdus voi olla hyvinkin pelottavaa, ja minulle on tärkeää, että jokainen asiakas saa oikean avun ongelmiinsa. Olen itsekin kokenut erilaisia vaivoja ja vammoja elämäni aikana, joten tiedän millaista kivun kanssa on elää. Kipu voi olla hyvinkin pysäyttävä kokemus, varsinkin jos se tulee yllättäen. Toimintakyvyn haitat vetävät helposti mielen matalaksi, varsinkin jos ei pysty suoriutumaan itselle tärkeistä askareista tai harrastuksista.

Haluan auttaa muita saamaan kehonsa siihen kuntoon, että kivut tai toimintakyvyn haitat eivät hidasta sinua itsellesi tärkeissä asioissa. 

Ammatiltani olen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapeutti. 

Kaikkein vahvimmat osaamisalueeni ovat ylä- ja alaraajoissa (esim. olkapää-, kyynärpää-, polvi- ja nilkkavaivat sekä vammat). 

Sen lisäksi olen käynyt jatkokouluttautumassa leukanivel- ja purentalihasvaivojen fysioterapiaan. 

Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti opiskelemalla säännöllisesti ja osallistumalla erilaisiin koulutuksiin (kelaamalla alas löydät kaikki suoritetut koulutukset). 

Näin voin mahdollistaa, että asiakas saa saapuessaan aina parasta mahdollista hoitoa, joka perustuu tutkittuun näyttöön ja tietoon. 

Fysioterapeuttina olen asiakaslähtöinen ja näen ihmisen kokonaisuutena. Olen empaattinen ja kannustava, mutta myös rehellinen ja realistinen

Haluan, että jokaisella asiakkaallani jää käynnistä positiivinen olo, olipa hoitokertasi sitten ensimmäinen tai 50. 

Lisäksi koen tärkeänä sen, että asiakas varmasti ymmärtää mitä olemme käynnin aikana tehneet, ja miksi. Vastaanotolla prioriteettina ovat aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet, ja yhdessä työskentelemme niiden saavuttamiseksi.

Asiakaskuntani koostuu kaikenikäisistä ja tasoisista liikkujista. Suosin vastaanotollani aktiivista kuntoutusta, mutta myös manuaaliset metodit ovat osana tukemassa kuntoutusta. 

Tällä hetkellä itse harrastan ja kilpailen aktiivisesti frisbeegolfissa. Viikonloppuni menee pitkälti reissatessa ja kilpaillessa ympäri Suomea. Jos minua ei löydy töistä tai frisbeegolfaamasta, niin olen yleensä rentoutumassa kotona kumppanin ja kolmen rakkaan kissani kanssa.Koulutukset

Fysioterapeutti (SAMK)

Anterior knee pain (Phd James Selfe)

Voimaharjoittelu (XAMK)

Kinesioteippaus (Elixir physio – Juhani Honkavuo)

Health promoting podiatry (XAMK)

Physiotherapy in treating COVID-19 (physiopedia)

Psyykkinen valmennus (XAMK)

Yläraaja koulutus: Olkanivel – Kyynärnivel – Ranne – Käsi (SOMTY)

Leukanivel-, ja puremalihasvaivojen fysioterapia (LSFT)

Huimaus (XAMK)

Fysiosaara_DSC_0116

Tutustumiskäynti uusille asiakkaille alennettuun hintaan!

Varaa aikasi kätevästi netissä! Jos sinulla ilmenee kysyttävää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä!