Tietoa minusta

Heissan! Olen fysioterapeutti Saara Benlamine eli Fysio Saara. Olen positiivinen, huumorintajuinen ja törmäätkin minuun aina hymy huulilla.

Minä

Minulla on aina ollut palava halu ja intohimo auttaa muita joka on suurin syy miksi olen opiskellut fysioterapeutiksi. Ihmiskroppa on hyvin ihmeellinen ja siitä löytyy aina uutta opittavaa!

Kipu tai äkillinen toimintakyvyn romahdus on hyvinkin pelottavaa ja haluan, että jokainen asiakas saa oikean avun ongelmiinsa. Olen itse myös kokenut erilaisia vaivoja ja vammoja elämäni aikana. Kipu on pelottava kokemus, varsinkin jos sitä ei ole ennen kokenut. Toimintakyvyn haitat tuo mielen alas varsinkin jos ei pysty suoriutumaan itselle tärkeistä askareista tai harrastuksista. Haluan auttaa muita saamaan kroppansa juuri juuri semmoiseen kuntoon, että kivut tai toimintakyvyn haitat ei haittaa itselle tärkeissä asiossa.

Olen tuki-, ja liikuntaelimistön fysioterapeutti. Vahvimmat osaamisalueeni ovat ylä-, ja alaraajoissa (esim. Olkapää-, kyynärpää-, polvi-, ja nilkkavaivat sekä vammat). Olen käynyt myös jatkokouluttautumassa leukanivel-, ja purentalihasvaivojen fysioterapiaan.

Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti opiskelemalla säännöllisesti ja osallistumalla erilaisiin koulutuksiin (kelaamalla alas löydät suoritetut koulutukset). Näin asiakas saa parasta mahdollista hoitoa, joka perustuu tutkittuun näyttöön ja tietoon. Olen fysioterapeuttina asiakaslähtöinen ja näen ihmisen kokonaisuutena. Olen fysioterapeuttina empaattinen, kannustava mutta rehellinen sekä realistinen. Haluan, että jokaisella asiakkaalla jää positiivinen olo käynnistä oli kerta sitten ensimmäinen tai viideskymmenes.

Varmistan myös joka käynnillä, että asiakas varmasti ymmärtää mitä olemme käynnin aikana tehneet ja miksi. Vastaanotolla prioriteettina ovat aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet joihin pääsemistä työstämme yhdessä. 

Asiakaskuntani koostuu kaiken ikäisistä ja tasoisista liikkujista. Suosin vastaanotollani aktiivista kuntoutusta, mutta myös manuaaliset metodit ovat osana tukemassa kuntoutusta.

Tällä hetkellä itse harrastan ja kilpailen aktiivisesti frisbeegolfissa. Viikonloppuni menee pitkälti reissatessa ja kilpaillessa ympäri Suomea.

Jos minua ei löydy töistä tai frisbeegolfaamasta niin  olen yleensä rentoutumassa kotona yksi-kolmesta kissoistani kainalossani.

 

Koulutukset

Fysioterapeutti (SAMK)

Anterior knee pain (Phd James Selfe)

Voimaharjoittelu (XAMK)

Kinesioteippaus (Elixir physio – Juhani Honkavuo)

Health promoting podiatry (XAMK)

Physiotherapy in treating COVID-19 (physiopedia)

Psyykkinen valmennus (XAMK)

Yläraaja koulutus: Olkanivel – Kyynärnivel – Ranne – Käsi (SOMTY)

Leukanivel-, ja puremalihasvaivojen fysioterapia (LSFT)

Huimaus (XAMK)

Tietoa minusta - Fysioterapia Turku

Tutustumiskäynti uusille asiakkaille alennettuun hintaan!

Varaa aikasi kätevästi netissä! Jos sinulla ilmenee kysyttävää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä!