Tietoa minusta

Heissan! Olen fysioterapeutti Saara Benlamine eli Fysio Saara. Olen positiivinen, huumorintajuinen ja törmäätkin minuun aina hymy huulilla.

Ammittilaisen valmennus ja fysioterapia Turun alueella - Fysio Saara

Minä

Minulla on aina ollut palava halu ja intohimo auttaa muita joka on suurin syy miksi olen opiskellut fysioterapeutiksi. Ihmisen anatomia, fysiologia ja biomekaniikka on lapsesta asti ollut minusta kiehtovaa. Fysioterapeuttina suurin vahvuuteni on tuki-, ja liikuntaelimistön vaivojen ja vammojen hoito sekä kuntoutus.

Vahvimmat osaamisalueet ovat ylä-, ja alaraajoissa (esim. Olkapää-, kyynärpää-, polvi-, ja nilkkavaivat sekä vammat). Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti opiskelemalla säännöllisesti ja osallistumalla erilaisiin koulutuksiin. Näin asiakas saa parasta mahdollista hoitoa, joka perustuu tutkittuun näyttöön ja tietoon. Olen fysioterapeuttina asiakaslähtöinen ja näen ihmisen kokonaisuutena. Olen ihmisenä empaattinen ja kannustava. Haluan, että jokaisella asiakkaalla jää positiivinen olo käynnistä.

Varmistan myös joka käynnillä, että asiakas varmasti ymmärtää mitä olemme käynnin aikana tehneet ja miksi. Vastaanotolla prioriteettina ovat aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet joihin pääsemistä työstämme yhdessä. Tällä hetkellä itse harrastan ja kilpailen aktiivisesti frisbeegolfissa. Kierroksia tulee vuoden ajasta riippuen 1-10x/viikossa jonka lisäksi pyrin parantamaan suorituskykyäni treenaamalla mahdollisemman aktiivisesti. Asiakaskuntani koostuu kaiken ikäisistä ja tasoisista liikkujista. Suosin vastaanotollani aktiivista kuntoutusta, mutta myös manuaaliset metodit ovat osana tukemassa kuntoutusta.

Koulutukset

Fysioterapeutti (SAMK)

Anterior knee pain (Phd James Selfe)

Voimaharjoittelu (XAMK)

Kinesioteippaus (Elixir physio – Juhani Honkavuo)

Health promoting podiatry (XAMK)

Physiotherapy in treating COVID-19 (physiopedia)

Psyykkinen valmennus (XAMK)

Yläraajakoulutus (SOMTY)

Yläraajakurssi: Olkanivel – Kyynärnivel – Ranne – Käsi (SOMTY)

Leukanivel-, ja puremalihasvaivojen fysioterapia (LSFT)

Tietoa minusta - Fysioterapia Turku

Tutustumiskäynti Fysioterapiaan tai hierontaan vain 35€

Varaa aikasi kätevästi netissä! Jos sinulla ilmenee kysyttävää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä!